VILÁGBAJNOK LETT AZ OÁZIS KOREÁBAN!

Nagyszerűen szerepeltek a magyar csapatok a dél-koreai Kvangdzsuban rendezett 18. FINA Masters Világbajnokságon, amelyek sorában médiumunk kiemelten követi az Ábrahám István által kapitányként is menedzselt OÁZIS csapatát – mondhatni első számú követőként, illetve drukkerként.

Hátsó sor: Pék Gyula (mesteredző), Tóth Béla (kapus), Tóth-Deme Miklós, Budaházi Balázs, Golopencza Péter, Tiba Péter, Bagossy Zoltán (csapatvezető) Első sor: Vankó Péter, Ugray Zoltán, Ábrahám István, Viola Róbert, Vermes Dávid

Szlovéniában a tavalyi (kranji) kontinensbajnokságot megnyerő Oázis Pék Gyula vezetésével 40+ korosztályban állhatott fel a dobogó legfelső fokára, a közelmúltban pedig sikerült meghódítaniuk a fiúknak az egész világot. Megjegyezzük, hogy hármas magyar sikernek örvendezhetünk, ugyanis a regnáló világbajnok, az YBL-Octopus (45+) nagyon erős mezőnyben lett bronzérmes, míg a Sunday Boys (55+) szintén a harmadik helyen végzett.

Sziasztok Világbajnokaink, büszkék vagyunk Reátok!!! Mellesleg nemcsak bíztam a csapatban, hanem mindezt telepatikusan is mondtam és hirdettem a heti találkozóhelyünkön – nevezetesen a sportuszoda szaunájában. Hurrrayyy, érezzétek jól magatokat, s várunk vissza Benneteket!!! A BVSC fun klubotok nevében is nagy Gratula: Attila – azonnal ekképpen osztottam meg örömünket – a hír hallatán a Facebookon.

Sz.A.

tabs-top
More in Sport
Újra együtt a Millennium Masters csapata

A Millennium Masters néven visszatérő olimpiai bajnokokból álló vízilabdaklasszisok június közepe óta edzenek a Waterpolo All Star Festival-ra. A 2019....

Close