Egy maroknyi Székelyföld Budapesten!

Egy igazi gasztrokultúrális összművészeti fesztivál, hagyományos erdélyi ízek, kézműves vásár és számos kulturális program vár mindenkit 2017. szeptember 8-10. között a Transylvanicum Fesztiválon, a Bálna melletti Nehru-parton.

Az esemény fővédnökségét Tarlós István, Budapest főpolgármestere, díszvendég Böjte Csaba atya, ferences szerzetes vállalta fel. A színes program kavalkád részeként színpadra lép egyebek mellett Keresztes Ildikó előadó művésznő is. Az eseményre a belépés ingyenes.

A másik ígéretes legújabb hungarikum, a Kürtöskalács Fesztivál (2017.október 13-15) beharangozó sajtótájékoztatóján felszólalt Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és rövid tájékoztatót tartott Domokos István, a fesztiválok egyik főszervezője, Kiss Tibor Eduárd rendezvényszervező és a magyarországi sajtófelelős György Kata.

A gazdag programokkal tűzdelt immár fél évtizedes tradicionális rendezvény helyszíne a Gesztenyés-kert (a 12.kerületben) lesz, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni az érdeklődőknek.

Sz. A.

tabs-top
More in Aktuális, Hungary
MASTERSPRESS verseny a FINA Vizes Világbajnokságán.

A 17. FINA Vizes Világbajnokság 2017. júliusában nem csak az országnak, hanem a tradicionálisan nemzetközileg is elismert hazai úszósportnak, s...

Close