Újra Kowalsky meg a Vega!

A Kowalsky meg a Vega zenekar hagyományteremtő szándékkal, minden évét az ország valamelyik nagy koncerthelyszínén kezdi meg. Ezúttal visszatérnek a Papp László Budapest Sportarénába, és egy fergeteges koncerttel nyitják meg a 2020-as évet – pontosabban február 15.-én!

A csapat az elmúlt években sikert sikerre halmoz, nagylemezeik rendre többszörös platinalemez minősítést érnek el, dalaikból sorra slágerek születnek, ezáltal persze koncertjeiket országszerte hatalmas érdeklődés övezi. Az idei mini európai turnét, majd a hazai országos turnét és a nyári fesztiválszezont követően a fiúk teljes erővel a következő évet indító Aréna-koncertre fókuszálnak.

A február 15-i nagykoncertre meglepetésekkel, vadonatúj műsorral és dalokkal készülnek, melyeket a közönség élőben először ott hallhat majd. A fantasztikus show-t hihetetlen fény- és látványvilág egészíti ki, természetesen az elmaradhatatlan nagy slágerekkel együtt, mint például a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Mindenem.

Sz.A.

tabs-top
More in Kultúra
Meditatív történetek!

Klotz Mária szívesen ír, énekel és fotóz. Gyakorló (német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár) és elméleti (Oktatáskutató és Fejlesztő...

Close