TANULSÁGOS BÚCSÚZÁS…

Az alábbi vágatlan levelet országosan is példaértékűnek gondolom, amelynek korrektségét és őszinteségét személyes tapasztalataim alapján is igazolhatok. Nevezetesen Ottó Péter akit ajánlok olvasóink figyelmébe, mivel lassan két évtizede gyakorolja az önkormányzatiságot, amelyben négy ciklust (16 év) ahogy mondani szokás – a város első embereként. Jó volna, ha ehhez hasonlóan gondolkodnának a leköszönő polgármesterek széles e hazában is…

Tisztelt Zirciek!

Az elmúlt napon választott az ország, s választottak Önök is. Eldöntötték, hogy helyi közügyeink gyakorlására kinek adnak bizalmat az október 1-el kezdődő új önkormányzati ciklusra. Örülök annak, hogy az általam vezetett jelenlegi önkormányzat elmúlt években elért eredményeit értékelve, a nyolc tagú képviselő- testületből heten ismét bizalmat kaptak Önöktől. Leköszönő csapatkapitányként ezt akkor is sikerként élem meg, ha a választók most engem a játéktérről kiküldtek, s a kispadra ültettek.

Gratulálok a város új polgármesterének Kacsala Istvánnak, s a régi-új képviselő- testület valamennyi megválasztott tagjának! Kívánom, hogy továbbra is eredményes munkával tudják biztosítani Zirc folyamatos fejlődését, a város működtetését, és a lakosság szolgálatát!
Őszintén szurkolok Nekik! Kérem, Önök is segítsék és bíztassák Őket, hogy folyamatosan érezzék a Zirciek Közösségének támogatását, nem könnyű és időnként hálátlan feladataik ellátása során is! A következő hónapok átmeneti időszakában célom, hogy Istvánt a napi polgármesteri feladatokba minél jobban bevonva működjek közre abban, hogy az átadás-átvétel egy folyamatba épített tanuló időszak legyen a számára, s ezzel is segítsem a városvezetői tisztség ellátására történő eredményes felkészülését.

Köszönöm, hogy Zircen is kiemelkedő részvételi arányt produkálva, sokan éltek választójoguk gyakorlásával! Köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik 2006 óta bármelyik önkormányzati választáson voksaikkal nekem szavaztak megtisztelő bizalmat, amely által lehettem szeretett városunkban Zircen polgármesterként „lótusz faktusz” és „utolsó csicskás” egy személyben! Hajrá ZIRC!

tabs-top
More in Aktuális, Hungary
Business Superbrands díj – egyként

A világ közel száz országában díjazza a legkiválóbb fogyasztói márkákat a Superbrands, a legeredményesebb üzleti márkákat pedig a Business Superbrands....

Close