Szuper produkciók nyáron a Tokaj Fesztiválkatlanban

Idén nyáron is számos siker produkcióval, hazai fellépőkkel várják a közönséget az ország egyik legnagyobb szabadtéri színházába, a Tokaj Fesztiválkatlanba! Akit érdekel, ajánljuk a figyelmébe a gazdag programokat: Részletek: www.fesztivalkatlan.hu


A magyar zenei élet kiválóságai adnak koncertet. Először lép fel itt Fenyő Miklós a rock and roll koronázatlan királya, a Carson Coma rockzenekar, a Főnixként újjászületett legendás csapat, a NOX. A Kispál és a Lovasi produkció elhozza a Kispál és a Borz dalokat, de különleges, ritkán játszott szerzeményeket is hallhatnak tőlük. A Best of Geszti koncert a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár és a Létvágy dalokat sűríti egy ütős, szórakoztató és látványos produkcióba, a Jazz+Az muzsikusaival. Rúzsa Magdi csodálatos hangjával varázsolja el újra a közönséget, Zorán kiváló zenekarának kíséretében a legnagyobb slágerekkel és zenei csemegékkel készül. Az István, a király 40. éves jubileumi koncerten megszólalnak a rockopera legnagyobb slágerei a legnépszerűbb énekes- színészekkel, a Crescendo Music Orchestra kíséretével. Kalap Jakab saját dalaiból álló bábkoncertjét hozza el a gyerekeknek, a Budafoki Dohnányi Zenekar a Cinefonic filmzenekoncertjén a filmzeneirodalom legjavából válogat, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéi is felcsendülnek.

A színházat kedvelők láthatják a Csókos asszony című operettet a Pesti Művész Színház előadásában. Szente Vajk rendezésében mutatják be az Aranylakodalom című vígjátékot, amely két évvel a Legénybúcsú történései után zajlik. A Madách Színház nagysikerű Mamma Mia! című musicaljét először mutatják be Tokajban, az ismert történet a mindenki által ismert ABBA-slágerekkel, fantasztikus koreográfiákkal és csodálatos színészekkel elevenedik meg. A Tied a világ! című interaktív zenés darabban az Illés zenekar örök slágerei, a Szép nyári nap című musicalben a Neoton népszerű dalai csendülnek fel kiváló színészek tolmácsolásában.

Neves szakértők az élet és a világ nagy kérdéseire, problémáira igyekeznek tanácsot adni, új nézőpontokra rávilágítani. Előadást tart Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, dr. Hevesi Krisztina pszichológus és Pál Feri atya is. A humor nagyágyúi pedig nem kímélik a rekeszizmokat, Hadházi László önálló estjén, Bödőcs Tibor legújabb stand up estjén szórakoztatja a nagyérdeműt.

tabs-top
More in Kultúra
HOOLIGANS a Sportarénában

A Hooligans együttes több mint huszonöt éve töretlenül koncertezik, ontja a slágereket és időről időre nagyszabású Aréna show-t mutat be...

Close