Startol az Open Road Fest!

Hamarosan itt a felnőtt korba lépő HD fesztivál: rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Változatos programok június 7-11-ig?

Az Open Road Fest idén maximalizálja a szabadságélményt, ahol ráadásként egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Csupán az ’OpenRoadFest’ appot kell hozzá letölteni: http://nyerj.openroadfest.hu/.

A hagyományokhoz híven idén is lesz közös vonulás a Budapest Chapter vezetésével, ami a Harley-Davidson Budapest bázisa elől indul június 7-én reggel 8 órakor. Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt csapattal a Ten Years Afterrel, na és másnap az Alphavillel erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel következik.

Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus: a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr show-k és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti őrület előtt. A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programokon túl.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várnak a rendezők. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy! Tehát Június 7-11,-én Alsóörs, ’Feel the Freedom’!

Sz. A.

tabs-top
More in Aktuális
Alsóörs – ’Feel the Freedom’! – Rock legendák egy Harley nyergében!

Ha május, akkor egy tradicionálisnak mondható alsóőrsi esemény beharangozójáról szól a fáma. A 18. Harley-Davidson Open Road Fest (2017. Június...

Close