SIKERES ÉVET ZÁRT A WOSSALA TEAM

Csupán emlékeztetjük azon olvasóinkat – már aki szereti a vitorlázást –  a júliusban megjelent tudósításunkra, amelyben médiumunk főszerkesztője is szerepet kapott az érintett Olimpikon Ikon jóvoltából. Természetesen a keresőbe elegendő a Wossala kulcsszó beírása, de azért a felvezető leadet kiemeljük  – íme:

Egy olimpikonnal való beszélgetés önmagában is élményként értékelhető egy zsurnaliszta számára, s mint ez esetben a saját hajóján versenyre kelni vele nagy megtiszteltetés. Ráadásul mostanság nagyon ritkán tapasztalható úgymond viharos szélben (gyakran hatos szélerősségben) különösen igaz a jelző. Feltételezhetően az olvasónak elég lenne csak annyit mondani, hogy a sokoldalú sportember több, mint fél évszázada vitorlázott szerte a világban – rengeteg siker kíséretében. Bizonyára kitalálták a jelenleg is aktív olimpikont: Wossala György hősünk tavaly ünnepelhette a 80. születésnapját!

Wossala kapitány Kristóf fiával és Gábor(Duda) barátjával

Nos, informálisként nagy örömmel jelentjük: nem volt rossz évük Wossaláéknak, hiszen ebben az esztendőben minden lehetséges összesítést megnyertek! Kezdve az éves ranglistától, a Klasszikus Kupán át a közel 100 éves 30-as Cirkáló Vándordíj-ig, amit a jelenleg is szuper állapotban lévő vén hajó először 1938-ban nyert el. Büszkék vagyunk arra, hogy exkluzív hírként az elsők között gratulálhatunk a Kapitánynak és a legénységének!

K.T.

tabs-top
More in Sport
Egy magyar szerzetes maratoni futásai

Számos kulturális és egyházi lapban, de a TV-ben is gyakran találkozni a Marton Bernát ciszterci perjel nevével, rendkívül érdekes élete...

Close