Sajtótájékoztató a Világtalálkozóról!

A VIII. Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozatának sajtótájékoztatóján a tíz napos programot a programfelelősök ismertették a sajtó képviselői és az érdeklődők számára Joó Géza a Világtalálkozó alelnökének, szóvivőjének bevezető gondolatai után.

A Díszünnepségről, a kitüntetettekről Nagyváradi-Kis Anna programigazgató, a XI. Társadalmi Párbeszéd Fórumról dr. Czeglédi József konferenciaigazgató, a Közép-Európai Club Pannonia Egyesület elnöke, a Magyar Vidék Napjáról Joó Géza, a Magyar irodalom Napjáról dr. Bába Szilvia Phd, a Magyar Konyha Világnapjáról Nagyváradi-Kis Anna a Világtalálkozó alelnöke, a Nemzetközi Gazdasági Fórum és Üzletember Találkozóról Joó Géza, a Wass Albert Emléknapról Szilágyi Árpád a Csongrád megyei Világklub elnöke, az Erdély nap és Joó talkshow-ról Joó Géza, a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyről Széles Emília versenyigazgató, a Magyarországi díszvendég, Nógrád megye programjairól Lovas Ilona programigazgató tájékoztatta a sajtó képviselőit, a sajtótájékoztató résztvevőit. Sajtó számára fontos információkról – megköszönve a sajtó elmúlt nyolc évi munkáját – szólt Czuh János sajtófőnök.

A sajtótájékoztatót színesítette Vincze B. András énekes-gitáros és Kovács Krisztina erdélyi népdalénekes előadása. 

A sajtótájékoztató a Magyar Világtalálkozókat összefoglaló kisfilmjével, melyet Nagyváradi-Kis Anna rendezett és szerkesztett és a Magyar Világtalálkozó dalával, a Ne hagyd el hazádat videoklippel ért véget.

tabs-top
More in Hungary
Nyelvünkben élő germanizmusok

A nyelvészet nem normatív tudomány, nem örökké érvényes szabályokat állapít meg, mert nyelvünket szakadatlan átalakulás jellemzi. Új szavak, kifejezések épülnek...

Close