Mesterséges intelligencia és a gazdaságfejlesztés

Az ősz legfontosabb hazai infokommunikációs eseménye a 14. Infotér Konferencia. A rendezvényen aktuális témák kerülnek szóba és rangos előadók vesznek részt.

A nulladik napon a honvédelem és az űripar lesz a középpontban. Előadásokat hallhatunk többek között Porkoláb Imre védelmi innovációért és dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztosoktól. Szerdán a mesterséges intelligencián, a digitális agráriumon és a gazdaságfejlesztésen lesz a fókusz, közvetlenül dr. Tuzson Bence igazságügyi miniszter gondolatai után.

Csütörtökön pedig az orosz-ukrán konfliktus, a kiberháború lehetőségei és veszélyei is szóba kerülnek, többek között Dr. Demkó Attilát várják a szakértők közé. Az energiabiztonsággal kapcsolatban is izgalmas vita várható a Huawei Technologies Hungary, az MVM és az E.ON Hungária képviselőinek részvételével. Az 5G-ről szóló panelbeszélgetésben pedig egyenesen a konkurens szolgáltatók csapnak össze.


A konferencia szakmai programját szerdán a női vezetők magyarországi helyzetét boncolgató beszélgetés zárja, míg csütörtökön délután Puzsér Róbert gondoskodik parázs hangulatról.

IDŐPONT: 2023. október 17-19.
HELYSZÍN: Balatonfüred, Anna Grand Hotel

tabs-top
More in Science & tech
Tudós kollégámnak szégyenkezve gratulálok

Gondolom,  a szokatlan megfogalmazású címre sokan felkapják a fejüket. Netán elírás vagy hatásvadászatról lenne szó? Hát egyikről sem,  mert egy...

Close