Szép volt fiúk!

eb-osztrak-magyar-szurkolok-500

A Foci-EB során sok örömteli órát élhettünk meg, örvendeztünk a magyar futball sikerének. Már az is kisebbfajta csoda volt, hogy kijutottunk a bajnokságra, aztán jöttek a kellemes meglepetések.

Az osztrákok pökhendi megjegyzései a mérkőzés előtt igazán tenyérbe mászó volt, ezért különösen jól esett, hogy 2:0-ra kikaptak a magyar válogatottól. Megtanulhatták, hogy nem szabad lebecsülni az ellenfelet…

 

A magyar csapat következő mérkőzése az izlandiakkal következett, és a végeredmény 1:1 döntetlen.

A portugálokkal való összecsapás 3:3 -as eredményt hozott. Kisebb csoda volt… Ahogy Ronaldo hisztizett, az pedig kimondottan vicces pillanatként marad meg a magyar szurkolókban, hiszen a világsztár orra alá is sikerült borsot törni. (Ronaldo és Dzsuzsák balázs egyaránt 2-2 gólt lőttek ezen a mérkőzésen…)

A belgák vasárnap este kerültek sorra. Túl szép lett volna, ha ezt a kiváló csapatot is megverjük, de sajnos nem így történt. Ők győztek 4:0-ra… Nem kell fanyalogni, méltatlankodni, hiszen a belga csapat játékosai egy kivételével mind-mind idegenek voltak, akik jó pénzért “belgává” váltak. Sok pénzzel lehet vásárolni focistákat, ezt ismerjük, de valódi foci-szívet nem. A magyar fiúk végigküzdötték a meccset, becsülettel.

 

Szép volt fiúk!

 

 

tabs-top
More in Sport
Legyőztük Ausztriát!

  A magyar válogatott végig nagyszerűen játszva, teljesen megérdemelten győzte le a kicsit nagyképű, mélyen tudása alatt játszó osztrák válogatottat...

Close