LESLIE jelszava: béke és a szeretet!!!

Örömmel jelentjük be, hogy a Mandoki Soulmates legújabb albuma nemcsak itthon áll három hete a slágerlista élén, hanem nemzetközileg is szenzációs chart pozíciókat ért el! Ez a fantasztikus eredmény bizonyítja, hogy az üzenetük – az európai egység, béke és szabadság fontossága – széles körben rezonál a hallgatósággal.

Leslie Mandoki

Az albumnak itthon és nemzetközi sikere kiemelkedő, komoly amerikai kritikusok az év albumának nevezték, és olyan kifejezésekkel illették, mint “Instant Classic”, nem is beszélve a német sajtóról, amely szintén kimagasló dicsértetekkel ünnepli.

netán ismerős a Mandoki feat: United Artists for Europe – Mother Europe című dala? Varga Miklós klasszikusát, a Vén Európát gondolta újra Leslie Mandoki a kinti pesti srác, mely nemcsak a zenei élményt gazdagítja, hanem erősíti az összetartozás érzését. Ez a dal az európai egységről, békéről és szabadságról szól, kiemelve a közös értékeket és a kulturális sokszínűséget, amely összeköti a kontinenst. A zene az, ami összeköt, ami hidakat épít. Az üzenet egyszerű, de erőteljes: a zene és a művészet segítségével hozzunk létre egy harmonikusabb és békésebb szabad világot… Nézze meg a videót itt: https://youtu.be/odKshmzrIHQ?si=1noGtI-pInqIl1ez

A Mandoki Soulmates mindig is a szabadság, béke és a józan ész mellett állt ki. Céljuk, hogy zenéjükkel hidakat építsenek különböző kultúrák és nemzetek között. Leslie feldolgozásában olyan kivételes és híres világsztárok szerepelnek, mint:

Al Di Meola (Jazz-Gitarrist), Leslie Mandoki (Gesang, Schlagzeug), Richard Bona (Jazz-Bassist, Gitarrist und Sänger), Anthony Lawrence „Tony“ Carey (Rockmusiker), Mike Stern (Jazz- bzw. Fusion-Gitarrist), Bill Evans (Saxophonist), Randal Edward „Randy“ Brecker (Trompete, Flügelhorn), Till Brönner (Trompeter) Mandoki Soulmates Open Air in Budapest am 21.08.2021 Foto: BrauerPhotos / G.Nitschke

Ian Anderson (Jethro Tull), Peter Maffay, Klaus Meine & Rudolf Schenker (Scorpions), Vicky Leandros, Nick Van Eede (Cutting Crew), Tony Carey, Heinz- Rudolf Kunze, Cassandra Steen, Münchener Freiheit továbbá Bobby Kimball (Toto), Chris Thompson (Manfred Mann), és John Helliwell (Supertramp). Ezek a legendás művészek hozzájárultak ahhoz, hogy a zenei élmény felejthetetlen legyen, és üzenetük még erőteljesebben jusson el a hallgatókhoz.

A legendás előadók felerősítik a hangokat és megerősítik az üzenetet: Vigyázzunk saját magunkra, vigyázzunk egymásra legyen szó az európai egységről, békéről a zene egyetemes nyelvén keresztül. Most nagyon nagy szükség van a helyes döntésekre, mert a döntések kihatnak a szülők, nagyszülők, gyermekeink, testvéreink és barátaink életére, valamint az egész emberiség érdekeit kell szolgálják. A felelősség rajtunk van, mindannyiunkon! Nem győzőm ismételni: Vészterhes időkben, amikor a krízisek labirintusában elveszettnek tűnik az iránytű, a zene az, ami összeköt és nem az, ami szétválaszt. A Mandoki Soulmates célja, mindig is az volt, hogy hidakat építsünk, és olyan dalok szólaljanak meg ami összeköt, nem ami szétválaszt.” – mondta Leslie.

Sz. A.

tabs-top
More in Kultúra
Mandoki Soulmates új albuma – hazánkban is

A MAHASZ frissen megjelent, hivatalos album toplistájának élére került a Mandoki  Soulmates legújabb lemeze, az „A Memory Of Our Future”...

Close