Jubileumi lapindító…

A REKREÁTOR Magazin – amelyet Lenhardtné Décsi Ibolya és a tragikus hirtelenséggel elhunyt fia alapított – 2016. július 1-jével, alapításának tízéves születésnapját követően megkezdi második évtizedét – immár új szerkesztőséggel.

Egy jubiláló médiumot vettünk át és kínálunk Olvasóinknak, amelyet a kor kihívásainak megfelelően megújult tartalmi és megjelenési formában indítunk ismét útnak. Az eredeti stábot utódló Szerkesztőbizottságban tucatnyi rangos zsurnaliszta jelentkezik majd míves írással, reményeink szerint az Önök megelégedésére.

Egyelőre ugyan még nem tudhatjuk, milyen lesz magazinunk fogadtatása, ám abban azért bízunk, hogy a hittel és tisztességgel végzett munka eléri a célját. Ugyanis ami számunkra felelősség és kötelesség, az – legalábbis szándékunk szerint – az olvasónak tartalmas, érdekes, szórakoztató hírforrás lesz változatos rovatainkban.

A lényeg: egyfajta civil értékrend szellemében és abszolút politikamentesen fogunk működni, ezért ideológiai elvárások helyett szakmai elveknek kívánunk megfelelni témaválasztásainkban. Mindenképpen kiemelt szerep jut azon hármas egységnek, amely a párbeszéd, a gondolatébresztés és a sokszínűség megteremtésére épül. Az eddigiekhez hasonlóan továbbra is széles hálóval merítünk a környezetünket és az olvasóinkat foglalkoztató legérdekesebb témákból. Terveink között szerepel, hogy a non-profit szféra nemzetközi vérkeringésében is aktívan részt vállaljunk – természetesen a teljesség igénye nélkül – publikálható információkkal.

Végül, de nem utolsó sorban megemlítjük távolabbi elképzelésünket, ami rendhagyó módon és ötlettel a nyomtatott változatot jelenti. Bár a médiában többnyire éppen fordítva történik a lapkészítés, azonban mi az elektronikus/online sajtóorgánumra kívánjuk építeni a papír alapú változatot. Egyúttal köszönet minden olvasónknak a megtisztelő figyelemért, s őszinte szívvel kívánunk: nagyon hasznos időtöltést és kellemes kikapcsolódást!

dr. Szalay Attila

főszerkesztő

tabs-top