Ilyen sem volt még

A meteorológusok szerint is 2021 április 13.-a dátuma beírta magát a publicisták archívumába. Ugyanis a rendkívüli napról tele a média, hiszen mintegy harminc centiméteres hóra ébredhettek a zirciek. Sőt mondhatni a Bakony hegység valamennyi térségében meglepte a lakókat a csoda számba tehető ritka jelenség. Miközben az előző napon verőfényes napban lehetett kertészkedni.

Amikor egy szürke beton villanyoszlop lábazata körül a virágok pompáznak ápr. 12-én, mit sem sejtve a következő napi jelentős hóesésről .

Mindezt annak tudatában terjesztjük, hogy március utolsó napján Kertész Csaba barátom még a Balatonban ( Tihany szomszédságában) megmártózhatott – bizonyára nem a legkedvezőbb hőfok mellett. Annak ellenére, hogy az említett/szóban forgó öbölnél a higanyszál megközelítette a harmincat is.

Mindenesetre íme a fotósunk bizonyítéka, amelyet megköszönünk tisztelt Olvasónknak. Nevezetesen Kovács Alfréd síbarátunknak, aki a feleségével együtt a szomszédos Síaréna komplexum egyik legtöbbet látogató címével is büszkélkedhet a rekord szezonban!

Sz.A.

tabs-top
More in Sport
Ébredjetek DOBBANTÓK!

A sport rovatunkban nemrég írtunk - egy példaértékű civil baráti kör kapcsán - egy tehetséges csodafutó nyugdíjasról, most pedig az...

Close