Gondolatbátorság Budapesten

Szólásszabadság és közbeszélgetés a közép-európai New Yorkban egykor és most…

A saját,biztosnak vélt igazságunkban a kételkedés képességéhez bátorság kell- ez az alapvetése Molnár Péter szólásszabadság kutató,magyar és Európa bajnok slammer,1990-98 között volt országgyűlési képviselő főszerkesztette Földalatti Slam Akadémia (FSA) előadássorozatának: az 5.alkalom 2022. május 23. (18 óra 30)
A szólásszabadság és közbeszélgetés jellegzetes budapesti terei (A pesti kabaré,a kávéházak és a színházak). Mennyire tudott a közügyek Kállay Béni- féle gondolatbátorsággal való megbeszélésének a tere lenni a pesti kabaré,és mennyire tudtak és tudnak azok lenni a színházak és a kávéházak, s mennyire széles hatókörrel?
Felkért résztvevők: Kőszeg Ferenc, Herczog Noémi és Tompa Andrea
Zene: Pető Dávid
Vitavezető:Molnár Péter

Slam és tüntetések szólásszabadsága?
Mennyire tudtak és tudnak a közügyek Kállay Béni-féle gondolatbátorsággal való megbeszélésének a terei lenni a galériák, a kávéházak,az irodalmi estek,a slam poetry, és a tüntetések, és mennyire széles hatókörrel? A 6.alkalom:2022.május 30.(18óra 30)
Felkért résztvevők:Fehér Renátó,Kócze Angéla, Sudár Orsolya
Vitavezető: Molnár Péter
Helyszín: CEU, 1051Bufapest, Nádor u.15. (Auditórium-A)
Noszály Ágnes

tabs-top
More in Aktuális
Levél öregségemre

Az alábbi írást érdemes elolvasni nemcsak a nyugdíjasoknak, merthogy egyszer – nagy valószínűséggel illetve remélhetőleg – az ifjabb olvasók is...

Close