Életnaptár

Egy egészen különleges könyvvel örvendeztette meg a téma iránt érdeklődő olvasókat Bertalan Éva. Az Életnaptár című könyv sokéves kutatómunkájának köszönhetően született meg.

A szerző elmondta, hogy három célja volt a most elkészült művel.

A bármikori jelen értése
bármely korban elkezdhető beírni a fontosabb letéteményeidet és megéléseidet. Mindent beírhatunk, amire emlékszünk. Észre fogjuk venni, hogy hat évente, – ha más-más témában is, – de nagyon hasonlókat élünk meg.

a jövő tervezése
a múltunkról szóló feljegyzéseidből származó utólagos tapasztalatainkból tudhatjuk, hogy éppen érdemes-e valami fontos akcióba kezdeni, vagy jobb, ha kivárunk vele, amikor sikeresebbek leszünk.

az utódok számára
sokan nem kérdeztünk időben szüleinktől fontos dolgokat. Ha ő vezeti a naptárt, akkor meg fogjuk őt érteni sokkal később, amikor már nem lesz lehetőségünk őt kérdezni.

Az Életnaptár megértése és használata nem igényel semmilyen asztrológiai előképzettséget, sőt minimális ismeretet sem. Az sem baj, ha a használója nem tudja, hány óra és hány perckor született.

Az Életnaptár megrendelhető a szerzőtől a bertalan.eva@astro-line.hu címen. Rossz hír viszont, hogy az alkotó előrehaladott kora miatt már nem vállalja, hogy megrendelésre csomagol és elszalad a postára vele. Hozzá sajnos el kell menni a könyvért. Reméljük, hogy ez sem rettenti el a potenciális olvasókat.

A könyvbemutatóról készült videó itt tekinthető meg:
Évike könyvbemutató.mp4


tabs-top
More in Aktuális, Életmód
Innovációs és Tréning Centrum Budaőrsön

Hazánk legnagyobb importőre, a Porsche Hungaria budaörsi telephelyén – nagy média érdeklődés kíséretében - megnyitotta a nemzetközi szinten is kiemelkedő...

Close