Családi sportnap a Normafán

Programajánlónkban felhívjuk olvasóink figyelmét egy ősz nyitó eseményre: nevezetesen szeptember 23-án rendezi meg Szezonnyitó Családi Sportnapját a Magyar Sí Szövetség Budapesten, a Normafa Park Látogatóközpontjában. A sporteseményre elsősorban a családokat, a síiskolákat, a klubok versenyzőit, képviselőit, valamint a mozgássérülteket várják.

PLAKÁT2023


A sportrendezvény célja, hogy minél több gyermekkel megismertessék a Magyar Síszövetség sportágait. A kezdők a sportágválasztó programokban – szakemberek segítségével – az érdeklődők a következő aktivitásokban vehetnek részt: síugrás mini síugrósáncon, lézeres mini biatlon, alpesi síelés műanyag tanpályán és sírollerezésben.

A különböző sportokat kipróbáló résztvevők ingyenes tombolajegyeket kapnak, melyekkel értékes ajándékokat nyerhetnek. A vállalkozó szelleműeknek lehetőséget biztosítanak a szervezők arra, hogy a gyakorlást követően bemutathassák tudásukat a lézeres biatlon verseny 10 fős futamaiban, de elindulhatnak a Nyílt Síroller és Görkorcsolya Versenyen is. Ennek versenykiírása itt elérhető: https://bit.ly/3sIMTu9

A délelőtt folyamán a tanpályán alpesi síbemutatókkal is szórakoztatják a közönséget, valamint a Magyar Kupa keretein belül megrendezik a Síroller Hegyi Sprint Versenyt is.
„A síeléshez hó kell!” címmel délután a szövetség a Chernel István Sí és Turisztikai klaszterrel együttműködve workshopot szervez, ahol a szakmai társszervek neves képviselőinek előadásait hallgathatják meg az érdeklődök. Az eseményre több olyan felnőtt síző is kilátogat, akik a téli olimpián vagy rangos világversenyeken indultak.

Sz.A.

tabs-top
More in Sport
A zirci bringás vakondok „mélyből” magasra törtek

Csak három és fél évvel ezelőtt alakult, de máris az ország legjobb amatőr kerékpáros egyesületei közé tartozik az Acél-Vakond Kerékpáros...

Close