Budapest Auto Show a Millenárison

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Millenárison a Budapest Auto Show-t október 25–27. között, ahol ezúttal is a legfrissebb újdonságokat tekinthetik meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen nemcsak statikusan találkozhatnak a látogatók a modellekkel, hanem előzetes regisztrációt követően ki is próbálhatják nagy részüket.

Az autók mellett számos izgalmas program várja a családokat a budapesti rendezvényhelyszínen.

Köztudomású, hogy az őszi időszak egyik legfontosabb autóipari eseménye az egyik évben Párizsban, a másik esztendőben Frankfurtban megrendezett autószalon, ahol az év autós újdonságait és a gyártók különleges modelljeit ismerhetik meg az autózás szerelmesei. Idén Frankfurt volt a soros, ott rendezték ezúttal a nemzetközi autós seregszemlét. Közvetlenül ezután Magyarországon is megtekinthetőek az erre a piacra szánt négykerekűek, ugyanis október 25–27. között ismét (harmadik alkalommal) megszervezik a Budapest Auto Show-t, amely az autópiac egyfajta lakmuszpapírjaként – az aktuális trendekhez igazodva – sorakoztatja fel a legújabb kocsikat.

A Millenáris B épületében rendezett eseményen az előzetes visszajelzések alapján idén legalább tizenegy márka (Citroën, DS, Ford, Lexus, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, ŠKODA, Toyota, Volkswagen) hozza el legfrissebb autóit, és a korábbi szokásokhoz hűen – a hagyományos autó kiállításokkal szemben – egy regisztrációt követően a látogatók ki is próbálhatják nagy részüket.

A kiállítás részeként a szervezők számos gyermek és felnőtt programmal készülnek, az érdeklődők az esemény színpadán több izgalmas beszélgetést hallhatnak sportolókkal, zenészekkel, média szereplőkkel. A legszerencsésebb vendégekre több ajándék vár az esemény három napja során…

Sz.A.

tabs-top
More in Science & tech
Két hazai Mercedes-Benz a BUSEXPO-n

Az Inter Traction Electrics Kft. által összeszerelt két prototípust is megtekinthették az érdeklődők a hetedik BUSEXPO-n, amelynek ezúttal is a...

Close