Bővíti nemzetközi kapcsolatait a Hungexpo

Tizennyolc új országban, köztük Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban, Franciaországban építi ki partnerhálózatát Magyarország és Kelet-Közép-Európa legjelentősebb kiállításszervező cége, a Hungexpo Zrt. A cél, hogy az eddiginél is szélesebb körben ismerjék meg a felújítás után egyedülálló lehetőségeket kínáló Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központot.

Az elmúlt évtizedek legjelentősebb átalakításán átesett Hungexpo immár több mint 70 ezer négyzetméteres fedett és 36 hektáros szabad terület kínál partnereinek. 2021-re megépült az ország legmodernebb, 26 szekcióteremmel és egy akár 2.000 fős plenáris teremmel kialakított konferenciaközpontja, amely több évtizedes hiányt pótol. A Hungexpo megújulásával Budapest lehetőséget kap gyakorlatilag bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására, így elfoglalhatja a régóta megillető helyét a nemzetközi porondon.

Az egész világot sújtó COVID-19 járvány nehéz feladat elé állította a kiállítási és konferencia szakmát. Ezeknek a kihívásoknak a Hungexpo is igyekezett megfelelni. A virtuális térben rendezett kiállítások sikere vitathatatlan volt, ezzel együtt a cég folyamatosan készült a „visszatérésre”. Az elmúlt időszakban nyilvánvalóvá vált, hogy a fizikai kiállításoknak, a személyes találkozásoknak óriási szerepük van az üzleti kapcsolatok fejlesztésében, és ezeket nem pótolják, legfeljebb kiegészítik a virtuális bemutatkozások. A Hungexponak kiemelt célja, hogy az eddiginél is több külföldi cégnek nyújtson részvételi lehetőséget szakkiállításain, ebben segít nemzetközi ügynöki és képviseleti hálózatának fejlesztése.

A Hungexpo eddig is több európai országában (Olaszország, Törökország, Románia, Szlovákia) volt jelen, de a piac egyik meghatározó tanácsadójának is köszönhetően mostantól 22 országban lesz állandó képviselete. Az új országok: Németország, Ausztria, Svájc, Anglia, Írország, Spanyolország, Portugália, Franciaország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország, Ukrajna, Moldova, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Kína.

A Hungexpo Zrt 2022- évi kiállításairól bővebb információ: https://hungexpo.hu/rendezvenyek/

A nemzetközi képviseleti hálózat feladata új piaci lehetőségek, kiállítók, látogatók, partnerek felkutatása a Hungexpo számára. A jövőbeni partnerek pedig a képviselőkön, ügynökökön keresztül tájékozódhatnak arról, hogy a Hungexpo mely kiállítása vagy rendezvénye lenne a legmegfelelőbb bemutatkozási vagy üzleti lehetőség a magyar és a regionális piacon. A külföldi képviselők által nyújtott támogatás kiterjed a partner standjának üzemeltetésére, logisztikai segítségre, a nyelvi akadályok leküzdésére, az esetleges finanszírozási lehetőségek feltérképezésére. Valamennyi képviselő szorosan együttműködik a helyi szakmai szövetségekkel, intézményekkel, médiával és a nemzeti kormányokkal.

tabs-top
More in Hungary
MKB Agrárpartner saját példán…

Az MKB Bank 2017-ben hozta létre Agrárpartner Programját, melynek célja a magyar agrárium és a mezőgazdasági vállalkozások számára szakértői szintű...

Close