AZAHRIAH A PUSKÁS ARÉNÁBAN

Régóta suttogtak róla, most végre valósággá válik: 2024. május 25-én a jelenleg még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában.

A dolognak egyszerre van hatalmas hírértéke és tűnik teljesen természetesnek. Ugyanis a rajongók olyan magától értetődőnek vették, hogy ez a következő mérföldkő kapcsán – kedvencük számára – már kamu eseményeket is létrehoztak az ügyben.

Azahriah minden kétséget kizáróan napjaink legnépszerűbb magyar előadója, mivel a YouTube-os megtekintései mindjárt átlépik a 323 milliót(!). A Spotify-on havonta mintegy 25 milliószor, hetente 5,8 milliószor játsszák le a számait, havonta több mint 700 ezer hallgatója van, s a magyar streamelők a DESH-sel közös Pullupot hallgatták meg a legtöbbször 2022-ben – az NMHH hivatalos statisztikái szerint 6,5 milliószor.

Először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában – ennek a folyamatnak a következő lépése a Puskás Aréna, mint koncerthelyszín. Tehát az üstökösszerű karriert építő Azahriah – az esemény súlyának megfelelően – grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel készül.

Természetesen Azahriah addig sem tétlenkedik: folyamatosan új dalokon dolgozik, 2023 novemberében tíz állomásos európai turnéra indul, melyek nagy része már most telt házas.

tabs-top
More in Kultúra
Andrea Bocelli koncert Budapesten

Megtisztelő információt kaptunk a közelmúltban, nevezetesen egy exkluzív programra invitálva olvasóinkat: a világhírű olasz tenorista, Andrea Bocelli jövőre (november 23-án)...

Close