ARTista Café – október: Artisták az állatok örökbefogadásáért

A Fővárosi Nagycirkusz havi műsoros pódiumbeszélgetésének, az ARTista Cafénak az októberi témája az állatok örökbefogadása lesz, hiszen a vadonatúj, Lúdas Matyi a cirkuszban című előadásunkba több hontalan kutyát is meghívtunk szerepelni a hajdúk társaiként.

A produkció játszási ideje alatt szeretnénk megtalálni a kutyusok új, szeretetteljes és végleges otthonát.

A Nagycirkusz életében most először fordul elő, hogy nem elégszik meg azzal, hogy állatbarát produkciókat mutat be, de proaktívan részt kíván venni az elhagyott állatok sorsának felelősségvállalásában. 

Hogyan tudnak segíteni az artisták, a cirkuszművészet az állatok örökbefogadásában?

Erről beszélgetünk október 10-én (hétfőn) 18.00 órától. Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz – Állatkerti krt. 12/a, Budapest, 1146

Vendégeink között köszönthetünk majd menhelyek képviselőit, neves állatvédőt, elismert etológus tudóst, kutyakiképzéssel foglalkozó szakembert és velünk tart a hatalmas állatszeretetéről is ismert Papadimitriu Athina színésznő is. A beszélgetést Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság titkára vezeti majd.

Szokásunkhoz híven a pódiumbeszélgetés közben most is készülünk cirkuszi, irodalmi, zenei műsorszámokkal, látható lesz többek között a Lúdas Matyi előadásunk káprázatos galambszáma, az este második felében pedig a kötetlen beszélgetés közben mindenkit vendégül látunk egy-egy csésze kávéra, teára. A program ingyenes, ugyanakkor regisztrációt várunk a csicsely.zoltan@maciva.hu e-mail címen vagy telefonon Karácsony Etelkánál, a 0620/290-8469 számon. 

A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Az eseményen nyilvános tévéfelvétel készül. 

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk! 

tabs-top
More in Aktuális
Állatszeretet Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Hatnapos Állatszeretet Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A vasárnapig tartó programsorozat keretében a városligeti intézmény és partnerszervezetei rengeteg programmal...

Close