Adományozás a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelynek

Antonyo, a közismert hazai lemezlovas és barátja, Czanik Balázs életmód és táplálkozás tanácsadó az állatok szeretete, tisztelete és megóvása mellett álltak ki a napokban. Sajnos vitathatatlan, hogy az állatotthonok többsége adományokból, az adó 1% felajánlásokból és egyéb támogatásokból befolyt összegekből tartják fent magukat, fix havi bevételük nincs. Ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy támogatni szeretnék a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyet.

A helyszín egy mintegy 6,5 hektáros telek, ami nagyjából 700 kutyának és 150 cicának próbál nem csak lakhelyet, de otthont is teremteni. Megérkezve tapasztalhattuk azt a mérhetetlen gondoskodást és szeretetet, ami az ott dolgozókból sugárzik, illetve az állatok tekintetén szinte érezni lehetett, mennyire igénylik a törődést. Ehhez járult most hozzá Czanik Balázs és DJ Antonyo, akik nem csak tárgyi adományokkal próbálták a bent lakók életkörülményeit javítani, hanem ezzel a felhívással is szeretnék ösztönözni az embereket a nehéz sorsú állatok megsegítésére. Továbbá arra, hogy az örökbefogadással, nem csak egy, hanem két életet is boldoggá tehetünk!

Antonyo és Balázs szerint elengedhetetlen felhívni az emberek figyelmét a rászoruló állatmenhelyek támogatásának fontosságára, így arra kérik az embereket, hogy aki csak teheti, rendszeresen támogasson menhelyeket és fogadjon örökbe négy lábon járó bundás angyalt. „Egy kutyás ember sosem magányos”- állítja DJ Antonyo. Balázs pedig már nem először nyújtott segítő mancsot nehéz sorsú négylábúaknak, hiszen évente több alkalommal is szokott adakozni. „Minden kutya egyformán értékes, mert értékét nem pénzben kifejezett ára adja, hanem az általa adott őszinte szeretet, ami megfizethetetlen.” – hirdeti sok helyütt Czanik Balázs.

Sz. A.

tabs-top
More in Aktuális
Afrika a fókuszban – interaktívan!

A HUNGEXPO jövő évi Utazás kiállításán (február 21-24 között Algéria a díszvendég) immáron 8. alkalommal mutatkozhat be a HTTC Afrika...

Close